Evaluare GRATUITĂ pentru Logică, Argumentare și Comunicare

Evaluare gratuită pentru examenul de bacalaureat
Logică, Argumentare și Comunicare
10 iul., 13:00 – 14:30.   

Bacul se apropie și încă nu te simți pregătit? Logica ți s-a părut cea mai bună opțiune, dar ai lăsat-o pe ultima sută de metri?

Asociația Ever 2 Excel vă vine în ajutor cu o sesiune online de evaluare si pregătire pentru Logica, Argumentare și Comunicare.
Expresia „a îngrășa porcul în ajun” nu a fost nicicând mai adevărată. Astfel că în ultimele săptămânii până la bacalaureat ne-am gândit să vă ajutăm printr-o evaluare rapidă care să vă spună ce mai aveți de aprofundat până la examen.

Sesiunea va dura 1 oră și jumătate și se va concentra pe evaluarea cunoștințelor deja acumulate și îndrumarea pentru a vă pregăti mai departe.

Evaluarea va avea loc pe platforma ZOOM în data de 10 iulie, între orele 13:00 – 14:30.

Ca materie la alegere, logica, este una dintre cele mai ușoare subiecte de deprins și învățat. Materia este rezumată în așa fel încât cuprinde strict doar ce este necesar pentru examenul de bacalaureat. Ea se poate învâța în doar câteva ședințe pentru a obține o notă mulțumitoare.

Chiar dacă pare imposibil de învățat într-o perioadă atât de scurtă, vă vom demonstra că nu este imposbil, ci chiar accesibil. Totul depinde de capacitatea dumneavostră de învățare și de motivație.

Înscrie-te GRATUIT pentru:
  • sesiune gratuită
  • test original de antrenament 
completând formularul:
Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field