Avem nevoie de oameni cu cauze și abilități pentru a ne îndeplini scopul și misiunea. Implicați-vă.

Misiunea Asociației „Ever to Excel” este de a inspira, preda și motiva oamenii să fie proactivi în dezvoltarea lor personală și profesională. Proiectăm, implementăm, promovăm și cultivăm proiecte educaționale non-formale de formare și calificare pentru copii, tineri și adulți. Astfel, ne străduim să susținem sustenabilitatea în toate aspectele și domeniile vieții și creșterea economică și culturală a societății civile.

Asociația „Ever to Excel” lucrează cu o echipă de voluntari pentru a-și atinge obiectivele și a-și avansa misiunea. Suntem bucuroși să primim oricând noi membri în familia noastră de voluntari. Ne străduim să acoperim multe domenii de expertiză, inclusiv management, leadership, training, coaching, marketing și tehnologie. Dacă aveți experiență în oricare dintre aceste domenii și sunteți dispus să lucrați cu noi pentru a duce societatea înainte, vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să aflăm mai multe despre experiența dumneavoastră profesională, precum și despre tineri și lideri tineri și despre ce vă motivează să urmăriți îmbunătățirea acestor aspecte ale societății.

Când ne trimiteți o solicitare, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Bine ați venit pe site-ul Asociației „Ever to Excel” cu ID Nr. 34840533. Asociația este o organizație non-profit de utilitate publică înregistrată în Uniunea Europeană. Activitățile noastre sunt necomerciale, pentru promovarea societății și în conformitate cu misiunea noastră.