Studenții de azi, antreprenorii de mâine

 

Ești student? Vrei să devii antreprenor sau să-ți dezvolți abilitățile de leadership și management?

Proiectul „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” își propune o nouă abordare de învățare, cu ajutorul unui simulator de business, prin care să aducă în prim plan adevăratele provocări pe care le poți întâmpina atunci când deții o afacere.

Prin intermediul unui training, participanții vor avea ocazia să afle care este importanța leadershipului în cadrul unei afaceri și care sunt aspectele pe care trebuie să le aibă în vedere atunci când intră în rolul unui lider, construind un portret al liderului de succes. În cadrul acestui training, participanții vor primi și un chestionar de carieră care-i va ajuta să înțeleagă mai bine dacă antreprenoriatul este o opțiune pentru cariera lor.

Care sunt obiectivele proiectului?

  1. De a testa, evalua și îmbunătăți competențele antreprenoriale ale participanților, cum ar fi: capacitatea de a lua decizii sub presiunea timpului, capacitatea de a diagnostica un context și de a adopta soluții adecvate, gândire critică, strategie, leadership, delegare etc.
  2. De a sprijini studenții oferindu-le oportunitatea de a înțelege importanța leadershipului în conducerea și administrarea unei afaceri.
  3. De a-i face pe studenți să conștientizeze și să înțeleagă oportunitățile unei cariere antreprenoriale.

Cui se adresează?

Studenților de la facultăți cu profil economic dornici de a-și aplica și dezvolta competențele antreprenoriale și de leadership.

Cât costă?

  • GRATUIT!
  • Proiectul „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” este finanțat prin programul StartONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Când se desfășoară?

Proiectul începe pe 26 octombrie prin transmiterea informațiilor de desfășurare și acces pentru competiție și se finalizează pe 18 decembrie când se vor trimite certificatele de participare către studenți. Mai multe detalii despre activitățile proiectului veți primi prin email după completarea formularului de înscriere.

Unde se desfășoară?

  • 100% ONLINE, respectiv: simularea de business prin intermediul platformei EDUardo, iar livrarea trainingului prin intermediul aplicației Zoom.
  • EDUardo este o platformă de simulare a proceselor de business care modelează scenarii pentru dezvoltarea abilităților manageriale cheie: luarea deciziilor sub presiunea timpului, gândire critică, strategie, leadership, delegare etc.
* Proiectul „Studenții de azi, antreprenorii de mâine” este finanțat prin programul StartONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.