La Asociația „Ever to Excel” , considerăm că stăpânirea cunoașterii  ne ajută să devenim oameni și lideri mai buni și, astfel, să lucrăm pentru a face și societatea mai bună. Prin urmare, ne străduim să obținem cunoștințe și căutăm în mod constant resurse din care să putem afla mai multe despre dezvoltare, management și leadership.

Puteți găsi o listă de resurse potențial utile pe website-ul nostru.

 

Viziune

Suntem convinsi ca vom reusi inca in timpul vietii noastra sa cream o societate normala. Una in care sefii sunt manageri. Competenti. Cu spirit de leaderi si cu valori personale de inalta tinuta morala.

Una in care conteaza ce stii si ce poti nu pe cine cunosti. Una in care dreptatea nu ti se da daca “esti cu noi” – o ai cand nu gresesti. In care “liber” si “responsabil” sunt doua fete ale aceleiasi monezi. Si mai ales o societate in care coruptia, ticalosia si parvenitismul sunt arhaisme care nu mai sunt folosite din lipsa de sens in realitate.

O societate normală într-o lume normală.

Misiune

Am pornit la drum să înfăptuim această viziune punându-ne nădejdea în tineri. În tineri manageri (high potentials) care au potential și vor să și-l valorifice. Noi le oferim acestor potențiali manageri de mâine fundația cunoașterii și profesionalismului. Aceasta e misiunea noastră. Și vă chemăm, cu mic si mare, tânăr și bătran, bogat și sărac să participați.  Cu idei, cu păreri, cu efort – cu ce puteți și vreți. Iar dacă nu puteți sau nu vreți, puteți ajuta dacă vă dați din drum și ne lăsați să trecem.
Se spune că pentru ca cei răi să invingă, este suficient ca cei buni să nu facă nimic. Hai să încercăm și invers: Pentru ca noi, cei buni, să câștigăm, voi ceilalți (răi, nepăsători, indolenti etc) luați vacanță – nu faceți nimic! Nu vă implicați!

MULTUMIM!

Examenul de introducere în Project Management Professional (PMP).

Acest curs gratuit vă va face să vă familiarizați cu elementele de bază ale managementului de proiect. După ce îl finalizați, veți înțelege definiția unui proiect și veți putea identifica principalele elemente de management de proiect. Veți învăța, de asemenea, cum să gestionați constrângerile proiectului, cum ar fi timpul, costul și domeniul de aplicare. Te vei familiariza cu conceptul Ciclului de viață al proiectului și vei învăța cum să-l aplici în munca ta.

Abilități de lucru în echipă: comunicare eficientă în grupuri

Munca în echipă și comunicarea cu ceilalți dintr-un grup sunt abilități esențiale pentru succesul tău. Acestea implică provocări pe care acest curs vă va ajuta să le depășiți. Veți învăța să gestionați conflictele în grup, să lucrați cu oameni dificili, să facilitați comunicarea de grup în medii virtuale și să lucrați eficient în echipă. Cursul vă va îmbunătăți înțelegerea dinamicii de grup și vă va învăța cum să le puneți în practică.

Training Leadership la distanță: Cum să gestionați o echipă de la distanță

Liderii trebuie să știe cum să creeze un mediu eficient și productiv pentru echipa lor. În plus, conducerea de la distanță și gestionarea unei echipe la distanță au specificul lor. Acest curs vă va învăța cum să le gestionați. După ce îl finalizați, veți înțelege provocările cu care se confruntă majoritatea oamenilor când lucrează de acasă. Veți avea, de asemenea, un set de instrumente de software și aplicații pentru a lucra de la distanță în mod eficient și veți ști cum să creați un birou virtual pentru dvs. și echipa dvs. de la distanță.