Managementul timpului
21 septembrie, 18:00 – 19:30.

Cauți soluția potrivită pentru a-ți administra timpul mai bine? Pentru a avea timp să faci tot ceea ce ți-ai propus fără a te consuma? Noi organizăm perfect pentru tine, care conține soluții pe care le cauți.

Detaliere:

Cât de bine îți administrezi timpul? Dacă nu ești o persoană de excepție, este posibil ca răspunsul tău va fi că se poate și mai bine! Vrei să înveți cum să-ți gestionezi timpul în mod eficient zi de zi? Cum să deții controlul asupra activităților pe care vrei să le duci la capat, dar care să dureze mai mult decât ar trebui?

Timpul este resursa noastră cea mai importantă și prețioasă, pe care să vă învățam să o folosim la capacitatea ei maximă nu va garanta succesul pe viitor.

Nu este un secret că am devenit din ce în ce mai stresați, iar în jurul nostru s-au creat multe alte distrageri care nu împiedică să nu ducem munca la bun sfârșit. De aceea am creat un webinar care să vă ajute să vă planificați corect ziua și să preluați controlul.

 
De ce să participi?

Poate că te simți supraîncărcat și de multe ori trebuie să lucrezi suplimentar pentru a respecta termenele limitate. Mulți dintre noi nu am gestionat timpul mai eficient, dar poate fi dificil să identificăm greșelile pe care le facem și să aflăm cum am putea să am putea aborda.

Ce vei invața?

Cum să eficientizezi timpul și să mărești rata de succes în activitatea zilnică, cum să nu te mai stresezi asupra deadline-urilor și să-ți crești productivitatea. Pe scurt, cum să fim mai mulțumiți.

Facilitator

Marian Staș – expert, consultant, trainer și facilitator cu peste 20 de ani de experiență.

Sarcini importante vs urgente

 • Sarcinile importante: sunt sarcinile care duc la realizarea unui obiectiv important. Situația se poate deteriora dacă nu sunt executate cum trebuie.
 • Sarcinile urgente: sunt sarcinile care trebuie îndeplinite într-un interval scurt de timp. În majoritatea birourilor noastre, aceasta înseamnă de regulă acum!

În viața noastră profesională timpul nostru este solicitat în permanență din ambele direcții. Problema cu sarcinile importante este că adesea el nu trebuie făcute imediat, în timp ce sarcinile urgente necesită de cele mai multe ori trecerea imediată la acțiune.

Dată fiind tensiunea resimțită în lumea contemporană a afacerilor, partea cea mai grea este să te oprești din alergat și să încerci să înțelegi ce anume faci și de ce faci lucrul respectiv.

Inscrie-te aici!

Managementul timpului și al Priorităților

EXELO
Managementul timpului și al Priorităților
Marian Stas
Grupă confirmată 14-15, 21-22 iun., 9:00-12:30.
Detalii…. (click)

10 Reguli de bază pentru listele de activități:

 1. Nu trebuie să ai mai mult de o listă.
 2. Aveţi grijă să vo faceţi în scris.
 3. Rescrieți lista zilnică, în același moment al zilei.
 4. Asigurați-vă că ați incluse sarcinile ce privesc creșterea considerate cheie pentru dumneavoastră.
 5. Dacă vreo sarcină ia mult timp, descompuneți-o în părțile ei compo- nte.
 6. Treceţi fiecare parte ca un element separat.
 7. În listă treceți sarcinile care vă ajută să progresați spre țelurile dumneavoastră profesionale pe termen lung.
 8. Fiţi siguri că aţi identificat toate priorităţile.
 9. Identificați ceea ce poate delega.
 10. Începeţi cu sarcinile importante.