Evaluare gratuită pentru examenul de bacalaureat

Logică, Argumentare și Comunicare
10 mar., 13:00 – 14:30.   

Bacul se apropie și încă nu te simți pregătit? Logica ți sa părut cea mai bună opțiune, dar ai lăsat-o pe ultima sută de metri?

Asociația Ever 2 Excel vă vine în ajutor cu o sesiune online de evaluare și pregătire pentru Logica, Argumentare și Comunicare.
Expresia „ a îngrășa porcul în ajun ” nu a fost nicicând mai adevărată. Astfel că în ultimele săptămâni până la bacalaureat ne-am gândit să vă ajutam printr-o evaluare rapidă să vă spună ce mai avea de aprofundat până la examen.

Sesiunea va dura 1 oră și jumătate și se va concentra pe evaluarea cunoștințelor deja acumulate și îndrumarea pentru a vă pregăti mai departe.

Evaluarea va avea loc pe platforma ZOOM în data de 19 iunie, între orele 13:00 – 14:30.

Ca materie la alegere, logica, este una dintre cele mai ușoare subiecte de deprins și învățat. Materia este rezumată în așa fel încât cuprinde doar ce este necesar pentru examenul de bacalaureat. Ea se poate învâța în doar câteva ședințe pentru a obține o notă mulțumitoare.

Chiar dacă pare imposibil de a fi într-o viață atât de scurtă, vă vom demonstra că nu este imposbil, ci chiar accesibil. Totul depinde de capacitatea dumneavostră de înaintare și de motivație.

Înscrie-te GRATUIT pentru:
  • sesiune gratuită
  • test original de antrenament 
completând formularul: