Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniile formării, leadershipului și dezvoltării organizaționale. Cu toții credem în misiunea noastră comună și lucrăm pentru îmbunătățirea educației tinerilor și întărirea conexiunilor dintre tinerii lideri care aspiră și organizațiile care au nevoie de ei.

 

Mircea Mihai

Fondatorul nostru are o vastă experiență în conducerea îmbunătățirilor comerciale și operaționale în diverse sectoare. El a lucrat cu organizații de toate dimensiunile și le-a ajutat să planifice și să execute cu succes. Cea mai mare parte a experienței sale este în start-up-uri și organizații cu creștere rapidă din IT, consultanță, educație și industria telecom.

Irina este un trainer cu experiență, iar din 1999 a lucrat cu echipe și organizații de diferite dimensiuni. Expertiza ei este în construirea de programe de sprijin pentru managementul general și resurse umane pe subiectele muncii în echipă, schimbării organizaționale și comunicarea. De asemenea, are experiență în management și coaching în leadership.

Cu o experiență de peste 20 de ani în training și coaching, Raluca este printre cei mai înalți membri ai echipei noastre. Ea a lucrat ca manager de proiect, manager de program și director de operațiuni. Ea a antrenat sute de lideri de-a lungul carierei sale și este, de asemenea, un autor publicat pe subiecte precum managementul de proiect și dezvoltarea leadershipului.

Radu este un lider desăvârșit în vânzări și dezvoltare de afaceri, cu o experiență financiară puternică și 14 ani de experiență. Expertiza sa a fost aplicată în diverse industrii și sectoare, inclusiv bunuri de larg consum, servicii pentru afaceri, construcții și planificare strategică.

Codrin este consultant și trainer în managementul proiectelor cu o vastă experiență. 19 ani în diverse industrii și roluri de conducere, împreună cu abilitățile sale de pregătire și coaching, îl fac un membru valoros al echipei, cu o contribuție semnificativă la proiectele noastre de dezvoltare a leadershipului.

Marian este profesor asociat la Universitatea din București și Harvard Kennedy School, și președinte al Asociației Three Millennium Leaders Club Association, un program educațional care sprijină dezvoltarea personală și profesională a unei noi generații de lideri din România. De asemenea, este consultant și trainer în procese de transformare organizațională de peste 15 ani.

Iustin are o vastă experiență în îmbunătățirea proceselor și managementul proiectelor. Și-a petrecut cariera formând și motivând angajații din diverse industrii, cum ar fi auto, banca și comunicare. Scopul său principal este de a ridica lideri, de a construi echipe, de a transfera cunoștințe și de a construi atitudini pentru intraprenoriat și cetățenie organizațională.

Ion este expert în livrarea de proiecte software, cloud computing, programe de formare și educație. Expertiza sa tehnologică ne permite să menținem platforme și comunități online de înaltă calitate și să instruim tineri lideri să lucreze în aspectele tehnice ale muncii lor.