Cautam parteneri din diverse domenii de viata. Dacă vă place ceea ce ne propunem să facem pentru societatea noastră, contactați-ne.

La Asociația „Ever to Excel” căutăm parteneriate cu alte organizații și instituții care au aceeași misiune și valori similare sau similare cu noi și, de asemenea, lucrăm pentru dezvoltarea sustenabilității societății prin promovarea tinerilor lideri. Credem că împreună putem face mai mult, prin urmare menținem o rețea mare și în continuă creștere de parteneri. Vom fi bucuroși să vă primim printre ei. Trimiteți-ne un mesaj și spuneți-ne despre cine sunteți, ce faceți, care sunt obiectivele și misiunea dvs. și cum vedeți colaborarea dintre noi și vă vom contacta în curând.

Asociația „Ever to Excel” lucrează cu o echipă de voluntari pentru a-și atinge obiectivele și a-și avansa misiunea. Suntem bucuroși să primim oricând noi membri în familia noastră de voluntari. Ne străduim să acoperim multe domenii de expertiză, inclusiv management, leadership, training, coaching, marketing și tehnologie. Dacă aveți experiență în oricare dintre aceste domenii și sunteți dispus să lucrați cu noi pentru a duce societatea înainte, vă rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să aflăm mai multe despre experiența dumneavoastră profesională, precum și despre tineri și lideri tineri și despre ce vă motivează să urmăriți îmbunătățirea acestor aspecte ale societății.

Când ne trimiteți o solicitare, sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Bine ați venit pe site-ul Asociației „Ever to Excel” cu ID Nr. 34840533. Asociația este o organizație non-profit de utilitate publică înregistrată în Uniunea Europeană. Activitățile noastre sunt necomerciale, pentru promovarea societății și în conformitate cu misiunea noastră.