Misiunea Asociației „Ever to Excel”

Asociația „Ever to Excel” oferă oportunități de învățare adaptabile și noi abilități și cunoștințe. Activitățile noastre educaționale și de dezvoltare au scopul de a motiva oamenii să acționeze și să-și îmbunătățească încrederea, abilitățile și luarea deciziilor. Stabilim diverse metode de invatare precum:

Comunități de tineri lideri

Deși majoritatea liderilor sunt singuri în viața lor de zi cu zi, ei nu trebuie să fie. Ne dăm seama că toată lumea, inclusiv cei care îi conduc pe alții, au nevoie de sprijin și ne străduim să ajutăm în acest sens formând comunități online și offline în care tinerii lideri se pot întâlni și comunica.

Abilități de conducere și formare

Credem că tinerii pot beneficia foarte mult de pe urma formării și a programelor de leadership și că un lider bun este, de asemenea, pentru o persoană bună și pentru unul care are succes în viață în general. Prin urmare, lucrăm cu tineri lideri și tineri cu potențial de dezvoltare în continuare a acestui potențial.

Platforma de conectare online

Ca o punte de legătură între organizații și tineri. Legătura dintre tinerii cu potențial de leadership și organizațiile dispuse să-i sprijine lipsește adesea. Lucrăm în domeniu și încercăm să facilităm aceste relații prin dezvoltarea unei platforme online cu materiale educaționale și locuri de discuție și comunicare.

Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniile formării, leadershipului și dezvoltării organizaționale. Cu toții credem în misiunea noastră comună și lucrăm pentru îmbunătățirea educației tinerilor și întărirea conexiunilor dintre tinerii lideri care aspiră și organizațiile care au nevoie de ei.

 Continuare >

Cautam parteneri din diverse domenii de viata. Dacă vă place ceea ce ne propunem să facem pentru societatea noastră, contactați-ne.
 Continuare >
Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniile formării, leadershipului și dezvoltării organizaționale. Cu toții credem în misiunea noastră comună și lucrăm pentru îmbunătățirea educației tinerilor și întărirea conexiunilor dintre tinerii lideri care aspiră și organizațiile care au nevoie de ei.  Continuare >
Echipa noastră este formată din profesioniști în domeniile formării, leadershipului și dezvoltării organizaționale. Cu toții credem în misiunea noastră comună și lucrăm pentru îmbunătățirea educației tinerilor și întărirea conexiunilor dintre tinerii lideri care aspiră și organizațiile care au nevoie de ei.  Continuare >

Credem că toată lumea merită o viață bună și că oportunitățile ar trebui să fie disponibile oricui. Inegalitatea cauzată de lipsa educației este o problemă uriașă pentru care simțim cu tărie. De asemenea, credem că procesul de educație nu se încheie după ce oamenii părăsesc școala sau facultatea. Învățarea pe tot parcursul vieții este ceva pe care îl practicăm și îl sprijinim.

Scopul proiectului nostru este de a îmbunătăți parcursurile educaționale și de a fi veriga lipsă între educație și muncă. Multe organizații spun că tinerii lor angajați nu primesc toate abilitățile relevante de la școli și universități pentru a-și îndeplini treburile. Educația non-formală este adesea ingredientul lipsă în succes – atât pentru echipe, cât și pentru angajați. În plus, astăzi, recalificarea sau perfecționarea competențelor sunt din ce în ce mai necesare pentru ca oamenii să rămână rezistenți în perioadele de schimbare și să reacționeze pozitiv la tendințele pieței muncii și să reducă perioadele de șomaj.

O mare parte din munca noastră se concentrează pe tineri și conducere. Abilitățile de leadership sunt utile în multe domenii ale vieții și ale muncii, în timp ce, în același timp, nu fac parte din nicio programa școlară. Lucrăm pentru a dezvolta tineri lideri și pentru a-i ajuta să reușească în viață și să lucreze prin diverse programe și inițiative de dezvoltare a tinerilor.

Credem în tineri și în vocea lor puternică și valoroasă. Îi invităm să învețe și să acționeze. Echipa noastră oferă o bază de cunoștințe și profesionalism necesare managerilor de mâine care cred că schimbarea spre bine este posibilă. Asta face parte din misiunea noastră.

Construim relații semnificative cu angajatori și organizații care doresc să lucreze cu tinerii și să susțină dezvoltarea acestora. Credem că conexiunile dintre generațiile de lideri sunt importante pentru tineri și pentru cei care transmit experiența și înțelepciunea dobândită în viața și munca lor. Asociația facilitează numeroasele moduri în care organizațiile și tinerii se pot conecta și se pot ajuta reciproc.

Bine ați venit pe site-ul Asociației „Ever to Excel” cu ID Nr. 34840533. Asociația este o organizație non-profit de utilitate publică înregistrată în Uniunea Europeană. Activitățile noastre sunt necomerciale, pentru promovarea societății și în conformitate cu misiunea noastră.