Time Management- Webinar

Managementul timpului
21 septembrie, 18:00 – 19:30.

Cauți soluția potrivită pentru a-ți administra timpul mai bine? Pentru a avea timp să faci tot ceea ce ți-ai propus fără a te consuma? Noi organizăm webinarul perfect pentru tine, care conține soluțiile pe care tu le cauți.

Detaliere:

Cât de bine îți administrezi timpul? Dacă nu ești o persoană de excepție, este posibil ca răspunsul tău va fi că se poate și mai bine! Vrei să înveți cum să îți gestionezi timpul in mod eficient zi de zi? Cum să deții controlul asupra activităților pe care vrei sa le duci la capat, dar care par a dura mai mult decât ar trebui?

Timpul este resursa noastră cea mai importantă și prețioasă, pe care daca învățăm să o folosim la capacitatea ei maximă ne va garanta succesul pe viitor.

Nu este un secret faptul că am devenit din ce în ce mai stresați, iar in jurul nostru s-au creat multe alte distrageri care ne împiedică să ne ducem munca la bun sfârșit. De aceea am creat un webinar care să vă ajute să vă planificați corect ziua și să preluați controlul.

De ce să participi?

Poate că te simți supraîncărcat și de multe ori trebuie să lucrezi suplimentar pentru a respecta termenele limită. Mulți dintre noi știm că ne-am putea gestiona timpul mai eficient, dar poate fi dificil să identificăm greșelile pe care le facem și să aflăm cum am putea să îmbunătățim abordarea.

Ce vei invăța?

Cum să îți eficientizezi timpul și să îți mărești rata de succes în activitatea zilnică, cum să nu te mai stresezi asupra deadline-urilor și să-ți crești productivitatea. Pe scurt, cum să fim mai mulțumiți.

Facilitator

Marian Staș – expert, consultant, trainer și facilitator cu peste 20 de ani de experiență.

Sarcini importante vs urgente

 • Sarcinile importante: sunt sarcinile care duc la realizarea unui obiectiv important. Situaţia se poate deteriora dacă ele nu sunt executate cum trebuie.
 • Sarcinile urgente: sunt sarcinile care trebuie îndeplinite într-un interval scurt de timp. În majoritatea birourilor noastre, aceasta înseamnă de regulă acum!

În  viaţa  noastră profesională  timpul nostru  este solicitat  în  permanenţă  din ambele direcţii.  Problema cu sarcinile importante  este că adesea ele nu trebuie făcute imediat, în timp ce sarcinile urgente necesită de cele mai multe ori trecerea imediată la acţiune.

Dată fiind  tensiunea resimţită  în lumea contemporană a afacerilor, partea cea mai grea este să te opreşti din alergat şi să încerci să înţelegi ce anume faci şi de ce faci lucrul  respectiv.

Managementul timpului și al Priorităților

EXELO
Managementul timpului și al Priorităților
Marian Stas
Grupă confirmată 14-15, 21-22 iun., 9:00-12:30.
Detalii.... (click)

10 Reguli de bază pentru listele de activități:

 1. Nu trebuie să aveţi mai mult de o listă.
 2. Aveţi grijă să v-o faceţi în scris.
 3. Rescrieţi lista zilnic, în acelaşi moment al zilei.
 4. Asiguraţi-vă că aţi inclus  sarcinile  ce privesc  rezultatele  considerate cheie pentru dumneavoastră.
 5. Dacă vreo sarcină ia mult timp,  descompuneţi-o  în părţile  ei compo- nente.
 6. Treceţi fiecare parte ca un element separat.
 7. În listă treceţi sarcinile care vă ajută să progresaţi spre ţelurile dumnea- voastră profesionale pe termen lung.
 8. Fiţi siguri că aţi identificat toate priorităţile.
 9. Identificaţi ceea ce puteţi delega.
 10. Începeţi cu sarcinile importante.